Loison Sbrisola s čokoládou a „Piemonte“ lieskovými orieškami 200g
Sbrisola Nocciola Ciocco je znovuvynájdením mantovskej sbrisolony (rozpadnutý koláč) – tradičnej farmárskej sladkosti, ktorú tu obohatili a znovu vytvorili remeselníctvo Daria Loisona. Drobivá a neodolateľná konzistencia tohto koláča pochádza z kukuričnej múky Marano zmiešanej s maslom. Cesto ručne vyvaľkajú naši remeselníci a potom ho ozdobia lieskovými orieškami PGI "Piemont" a kvapkami z horkej čokolády. Výber tých najkvalitnejších surovín, vďaka ktorým je táto sladkosť Made in Italy par excellence. Hmotnosť: 200 g
Popis produktu nie je dostupný
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.