Rodinný liehovar Kadlec Destillery v Kopčanoch Vám predstavuje jedinečný slovenský destilát, ktorý je pripravovaný podľa domácich postupov majstra páleničiara Jána Kadleca. Kvas pripravovaný z ručne pozbieraných sliviek z vlastných sadov v Skalici, Prietržke a Kopčanoch, kvasené pri ideálnej teplote a pálené v remeselnej pálenici s trojstupňovou destilačnou kolónou na bukovom dreve.
Špičkový tradičný destilát z odrody sliviek Bystrická pochádzajúcich spod Vihorlatu. Citlivo destilovaná, aby si zachovala všetky chute a vôňu. Slivky sú ručne oberané, triedené a následne odkôstkované. Pri výrobe sa využíva odroda, ktorá už dnes takmer vymizla zo slovenských sadov kvôli chorobe šárka, avšak tieto slivky sú zbierané spod vyhasnutej sopky Vihorlat, kde táto choroba nezasiahla plodiny.
Špičkový tradičný destilát z odrody sliviek Bystrická pochádzajúcich spod Vihorlatu. Citlivo destilovaná, aby si zachovala všetky chute a vôňu. Slivky sú ručne oberané, triedené a následne odkôstkované. Pri výrobe sa využíva odroda, ktorá už dnes takmer vymizla zo slovenských sadov kvôli chorobe šárka, avšak tieto slivky sú zbierané spod vyhasnutej sopky Vihorlat, kde táto choroba nezasiahla plodiny.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.