Charles Tanqueray založil v roku 1830 liehovar priamo v srdci Londýna v štvrti Bloomburry.
Práve vtedy uzrel svetlo sveta aj recept na Tanqueray London Dry Gin, ktorý sa destiluje so štyrmi rastlinnými prísadami - borievkou, koreňom angeliky, koriandrovými semienkami a so sladkým drievkom.
Tanqueray sa viackrát sťahoval, najprv v rámci Londýna, potom do Essexu aby napokon zakotvil v roku 1998 v dedinke Windygates, kde koncern Diageo prevádzkuje jednu z najväčších škótskych páleníc whisky a okrem Tanqueray vyrába aj Gordon´s gin.
Tanqueray Flor de Sevilla
je unikátny destilovaný gin vyrobený z pomarančových esencií a ďalších jemných rastlinných látok. Je inšpirovaný originálnym 140 rokov starým receptom Charlesa Tanqueraya spolu s dozretými pomarančmi, ktoré rastú na stromoch v slnečnom SEVILLE. Výsledkom je perfektná rovnováha medzi jedinečnou chuťou sevillských pomarančov a vyváženou zložitosťou Tanqueray London Dry Gin. Odporúčame podávať s tonicom a limetkou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.